Chat Helpdesk


Bots, widget në vend dhe biseda me klientët nëpërmjet WhatsApp, Viber, Zvornik dhe Instagram

Gjithashtu nëpërmjet Facebook, chat Online, VKontakte, Odnoklassniki dhe SMS.

Widget për site


Një vizitor i faqes tuaj mund të kontaktoni në çdo dërguari vetëm dy klikime.

Test tonë widget në cep të ekranit.

Chat bots


Automate komunikimit me klientët me vetë-shërbimit menutë, fjalë kyçe të analizës, API, scripts ose të AIT.

Dërgoni 1 në tonë widget për të provuar të vetë-shërbimit menu.

Vlerësimi i cilësisë


Kerkesa automatike e klientit per vleresimin e cilesise se operatorit apo kompanise se bisedes si nje e tere.

Regjistruar Tashmë të regjistruar

Demo video


Chat Helpdesk live demo

4 minuta

Klientët tanë


450+ kompani nëpër botë tashmë e përdorni produktet tona.